heldenoranje1

Nederland in de ban van EK Ruifbal

Eindelijk mogen de bilbeschermers om en de ruifpalen uit het vet. Vrijdag a.s. (10 juni) begint het EK Ruifbal 2016 in Tórshavn op de Faroër Eilanden. En ja – al is het stiekem – mogen we eindelijk hopen op een succesje. Met het behalen van het EK hebben de Oranjeruivers het debacle van het WK 2011 in ieder geval weggepoetst. Ruif, Holland, ruif!

Vanzelfsprekend houden we met TIJM Magazine het hele toernooi live voor u bij. Van de openingsceremonie aanstaande vrijdag, tot de finale op 10 juli in het Slættaratindur Stadion. Elke dag het laatste nieuws, reportages, interviews, geluidsfragmenten en de Ruif Top 5. Wie maakt de eerste zuivere ruif van het toernooi? Welk team is opgewassen tegen grootmacht en titelverdediger Andorra? Houdt de galblaas van Roel Gupjes het een heel toernooi vol? Is captain Paul Potappel niet te oud? En heeft bondscoach Van Coevorden er goed aan gedaan om Joao Varela toch op te roepen? U leest het allemaal op ruifbal.tijmmagazine.nl.

Tot en met vrijdag houden we u op de hoogte van de voorbereiding van Oranje. Vrijdag begint het toernooi en zal de voltallige redactie van TIJM Magazine in Tórshavn aanwezig zijn om u bij te praten via radio, tv, internet en bellen. Stem dagelijks af op onze site, want elke avond zal een andere BN’er zijn Ruif Top 5 met de mooiste ruiffragmenten van de dag voor u selecteren.

En let op! U kunt nog tot 10 juli (jaja, de dag van de finale) uw ruifbalpool mailen naar info@tijmmagazine.nl. Vergeet niet uw naam in te vullen en het aantal technische ruiven per wedstrijd (die worden nogal eens vergeten).

Veel plezier met het EK Ruifbal 2016. Laat de leeuw niet in zijn ruiffie staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *